
تلویزیونهای ال ای دی فیلیپس یکی از پرفروشترین تلویزیونهای حال حاضر جهان است، فیلیپس یک شرکت هلندی و معروف میباشد که محصولاتی را در زمینه لوازم خانگی، تجهیزات نورپردازی، تجهیزات پزشکی، گوشی تلفن همراه، رایانه و تراشه تولید و عرضه میکند؛ در این مقاله درباره “آموزش تعمیرات تخصصی تلویزیون ال ای دی Philips” صحبت خواهیم کرد که یکی از مشکلات اساسی تجهیزات الکترونیکی فیلیپس است.
با آموزش تعمیرات تخصصی تلویزیون ال ای دی Philips میتوانید تلویزیون خود را عیب یابی کنید اما باید برای تعمیرات کامل آن را به متخصصان مربوطه بسپارید.
مشکلات متداول تلویزیون ال ای دی Philips
1- به هم ریختگی رنگ صفحه نمایش:
بیشترین مشکل بوجود آمده برای Ledهای فیلیپس، به هم ریختگی رنگ صفحه نمایش میباشد؛ این ایراد به شکلهای متفاوتی مشاهده میگردد. مانند:
- پخش شدن رنگ در صفحه نمایش یا حالت رنگین کمانی
- ایجاد خطوط افقی یا عمودی بر روی صفحه نمایش
- به هم ریختگی رنگ
- از بین رفتن یکی از رنگهای اصلی قرمز، آبی یا سبز
- افت کیفیت تصویر
در کنار به هم ریختگی رنگ، به وجود آمدن یک خط افقی در تصویر شایعترین مشکل در این قسمت است و دلیل اصلی آن هم، استفاده طولانی مدت و گرمای بیش از حد است.
دلایل به هم ریختگی رنگ صفحه نمایش ال ای دی:
- ایراد بک لایتها
- ایراد منبع تغذیه
- ایراد برد اصلی
- ایراد برد اینورتور
- ایراد برد کنترلر
- ایراد از پنل
آموزش تعمیر به هم ریختگی رنگ صفحه نمایش:
در صورتی که ایراد اصلی از پنل باشد، تنها راه تعویض پنل میباشد. در صورتیکه در قسمتی از تصویر هاله یا رنگهایی مشاهده شود، مشکل از ابتداییترین لایه پنل یعنی Liquid است، در این مورد نیز تنها راه حل تعویض پنل میباشد.
2- خاموش شدن ناگهانی تلویزیون
یکی از از ایرادهای تلویزیونهای ال ای دی فیلیپس، خاموش شدن خود به خود تلویزیون میباشد. این مشکل بیشتر در مدلهای PFS و PFL دیده میشود.
دلایل خاموش شدن ناگهانی تلویزیون:
- خرابی برد اصلی
- خرابی برد پاور
آموزش رفع خاموش شدن ناگهانی تلویزیون:
معمولاً با تعویض برد اصلی یا برد پاور تلویزیون، مشکل حل میشود. هنگام تعویض ic معیوب برد پاور تلویزیون باید خازنهای اطراف ic را نیز تعویض نمود.
3- نداشتن تصویر
یکی از ایرادهای متداول در تلویزیونهای LED و LCD قطع شدن تصویر میباشد، البته صدا پخش میشود ولی تصویر ندارد.
دلایل قطع شدن تصویر با وجود صدا در ال ای دی فیلیپس:
- ایراد در مدار بک لایت
- ایراد در بخش T CON
آموزش تعمیر نداشتن تصویر:
برای رفع این مشکل ابتدا حافظه فلش U3 را در بیاورید و سپس با استفاده از پروگرامر، فریمور جدید را پروگرام کنید؛ بعد از تکمیل پروگرام، حافظه فلش U3 را در مکان خودش لحیم کنید. آخرین راه برای حل این ایراد، تعویض قطعات معیوب برای رفع این مشکل است.
4- نداشتن صدا
در برخی مواقع خانوادهها از قطع شدن ناگهانی صدای تلویزیون خود شکایت دارند، این ایراد در LCDهای فیلیپس معروف به اسکارلت خیلی شایعتر از LEDهای فیلیپس است.
دلایل نداشتن صدا در تلویزیون:
- خرابی بلندگوهای تلویزیون
- ایراد برد اصلی
آموزش تعمیر نداشتن صدا در ال ای دی فیلیپس:
در صورتیکه ایراد از بلندگوها باشد، باید آنها را تعویض نمود و اگر این اشکال از برد اصلی باشد یا باید آن را تعمیر نمود و یا برد اصلی را تعویض کرد.
5- چشمک زدن چراغ پاور
زمانیکه چراغ ال ای دی پاور تلویزیون به صورت ممتد چشمک میزند، دیگر دستگاه روشن نمیشود؛ دلایل این مشکل نیز به موارد زیر مربوط میباشد:
- ایراد در برد پاور
- خرابی مین برد
برای رفع چشمک زدن ممتد چراغ پاور نیز باید برد پاور را تعمیر یا تعویض نمود.
6- دیر روشن شدن و دیر خاموش شدن تلویزیون
این مشکل نیز یکی دیگر مشکلات شایع ال ای دیهای فیلیپس است که معمولاً چراغ استند بای تلویزیون برای دقایقی روشن میماند، چشمک میزند و در نهایت پس از مدتی روشن میشود. در صورتیکه این ایراد برطرف نشود به مرور زمان ایراد بزرگتری میشود و به مین برد آسیب جدی وارد میکند و در نهایت تلویزیون به اصطلاح میسوزد. دلیل اصلی این ایراد نیز عبارت است از:
- ایراد در برد پاور
- ایراد در برد T CON
راه حل این مشکل نیز در تعمیر تخصصی یا تویض برد پاور میباشد. هنگام روشن شدن تلویزیون خطای چشمک زن به صورت یک کد بر روی صفحه نمایش ظاهر میشود که به تعمیرکار متخصص در رفع عیب کمک میکند.
7- نداشتن تصویر در خروجی HDMI یا AV
این مشکل یکی از شایعترین موارد در تلویزیونهای فیلیپس، سامسونگ، ال جی و سونی است، دلیل اصلی این مشکل نیز دقیقاً مشخص نیست اما موارد زیر از محتملترین موارد نداشتن تصویر در خروجی HTMI یا AV میباشد:
- نوسانات برق و استفاده نکردن از محافظ
- متصل کردن دستگاههای غیر استاندارد مانند ریسیورهای ارزان و بی کیفیت
- ایجاد مشکل از خود تلویزیون
- مشکل در پورت ورودی
- مشکل از کیفیت و کارایی کابل HDMI
- مشکل از CPU
رفع این مشکل باید یکی از اولویتهای شما باشد چرا که تداوم این مشکل باعث آسیب جدی و دائمی به ICهای دیجیتال تلویزیون میشود. برای رفع این مشکل در مراحل ابتدایی، میتوانید با تعویض ICها این مورد را برطرف نمایید.
همچنین برای رفع این مشکل باید ابتدا از سلامت کابل HDMI خود مطمئن شوید.
در برخی موارد نیز با یک ریست نرم افزاری این خطا برطرف میگردد. اگر ایراد از طرف CPU باشد باید چیپ را تعویض نمود.
8- تصویر از یک طرف تاریکتر یا سیاه میشود
در بسیاری از تلویزیونهای برندهای مختلف نظیر ال جی، سامسونگ، فیلیپس، سونی و… این ایراد به صورتهای مختلفی خود را نشان میدهد و همه آنها نیز به یک صورت رفع میشوند. این ایراد به بک لایت پنل مربوط میشود و در صورت یافتن قطعات یدکی مورد نیاز، میتوان پنل را تعمیر کرد؛ اما به علت کمبود قطعات و لوازم یدکی مجبور به تعویض کل پنل هستیم.
9- خاموش و روشن شدن مجدد تلویزیون با بالا آمدن لوگو PHILIPS
این مورد به خاطر خرابی مین برد اتفاق میافتد و تنها راه آن تعمیر مین برد تلویزیون است. دلایل خرابی مین برد در این مواقع به علل زیر است:
- فرسودگی برخی از ICهای روی برد تلویزیون
- خرابی برد پاور
راه حل خاموش و روشن شدن تلویزیون روی لوگو را شرح دادیم و آن تعمیر مین برد است و در صورتیکه ایراد از برد پاور باشد باید آن را تعمیر یا تعویض کرد. وقتی برد پاور نتواند ولتاژ و آمپر مورد نیاز مین برد را تأمین کند، باعث آسیب رساندن به مین برد میشود. اگر مین برد را تعمیر میکنید حتماً برد پاور را نیز چک کنید.
10- خاموش شدن تعدادی از چراغهای ال ای دی پشت تلویزیون
خاموش شدن چراغ ال ای دیهای پشت پنل تلویزیون باعث ایجاد یک مشکل دیگر نیز میشود و آن هم لکه لکه شدن صفحه تلویزیون است. در این مواقع باید کل ال ای دیهای پشت پنل تعویض شوند و اگر تعمیراتی نیاز است با قطعات اصلی انجام شود.
11- به هم خوردن ترتیب کانالهای تلویزیون با هر بار خاموش شدن
این مشکل به خرابی مین برد تلویزیون بر میگردد و در اکثر مواقع با تعویض IC ایپیرام این مشکل نیز برطرف میشود.
12- مشاهده نوار سفید یا سیاه یا خطوط نازک رنگ عمودی در تصویر
این ایراد مربوط به آب خوردگی پنل ال ای دی شما میباشد. تعجب کردید؟ اما منظور ما ریخته شدن آب مایعات بر روی پنل نیست! منظور از آبخوردگی نفوذ مایعات پاک کننده مانند شیشهشوی از فاصله بسیار کم بین قاب و صفحه تلویزیون است. به علت اسپری مستقیم مایع پاک کننده و عبور این مایعات از پایین پنل و رسیدن به فلتهای انتقال اطلاعات تصویر، باعث ایجاد جرقه، سولفاته شدن مدار، سوختن مدار و ایجاد عیوب ظاهری میشود که همین موارد باعث ایراد شماره 12 میگردد.
راه حل این ایراد نیز در تعویض مدارهای سوخته میباشد.
موارد بالا تعدادی از مشکلات بوجود آمده در تلویزیونهای ال ای دی Philips میباشد که هر مورد در مدلهایی به خصوص، بیشتر پیش میآید.
ال ای دی، همان تلویزیون ال سی دی است که به جای لامپ فلورسنت از سیستم نورافشانی led استفاده میکند؛ این تلویزیونها نسبت به LCDها سبکتر، شکیلتر، کم مصرفتر و دارای وضوح تصویر بالاتری میباشند که وضوح بالای آن نیز به علت تفاوت بک لایت است. ما به عنوان معتبرترین شرکت ارائه دهنده خدمات تعمیرات تلویزیون ال ای دی Philips امکان آموزش تعمیرات تلویزیون ال ای دی Philips را برای تعمیرکاران تلویزیون فراهم کرده است.
چرا باید تعمیر تلویزیون را به متخصص آن سپرد؟
به دلایل زیر باید این تعمیرات را به متخصصان سپرد و قطعات را زیر نظر آنها و با تأیید آنها استفاده نمود:
- گذراندن آموزش تعمیرات تخصصی تلویزیون ال ای دی Philips
- توانایی عیب یابی کلی تلویزیون ال ای دی Philips
- توانایی تأمین قطعات اصلی و مورد نیاز
- داشتن دانش روز تعمیرات دستگاه مورد نظر
- گارانتی و تضمین تعمیرات تخصصی
- متعهد و متخصص
- صرفه جویی در هزینههای تعمیر و تعویض قطعات
- دریافت خدمات سریعتر از متخصصان نمایندگی
با توجه به فروش گسترده انواع تلویزیونهای LED و OLED نیاز به تعمیرکار متخصص احساس میشود، توصیه ما به شما خریداران این محصولات این است که در صورت به وجود آمدن هر گونه مشکل و ایرادی در تلویزیون خود آن را به دست تعمیرکاران متخصص و حرفهای بسپارید و آن مشکل را حتماً پیگیری و حل نمایید.
در آخر امیدواریم که این مقاله از جنرال تک سرویس بعنوان نمایندگی تعمیرات جنرال الکتریک برای شما مفید بوده باشد.
Rate this post
نوشته آموزش تعمیرات تلویزیون ال ای دی فیلیپس اولین بار در نمایندگی تعمیرات جنرال الکتریک. پدیدار شد.